{ SKIP }
呢部620係咪大家見過最靚嘅改裝車?大概都唔會係。但今時今日仲有位年青人會同爸爸一齊落手落腳改裝一部車,呢份父子情就實屬難得。
Tesla在昨晚活動中公布了他們第一部電動貨車:Semi,以及第二代Roadster,你沒看錯,的確是第二代Roadster。
教宗方濟各獲林寶堅尼送贈一部全白色的Huracan RWD超級跑車,並一如以往將有關「禮品」轉交拍賣行進行拍賣,有關收益將捐贈予慈善團體。
早前,日本自販連(日本自動車販賣協會連合會)公布了最新10月全國銷售成績,豐田繼續成為大贏家,囊括前10位中的8個位置,盡顯一哥車廠風範。
副6.2L V8 Supercharged LT5 引擎有成755匹,令新款ZR1成為Chevrolet生產史上最大馬力嘅汽車。
「買得Polo,好心你俾多些少買Golf 1.4(150匹)啦!」 我多事,加把咀「咁買得Golf 1.4,點解又唔添多啲買GTI或Golf R呀?」 好在,地球仲有好多小車fans,亦都有個叫Volkswagen嘅老招牌 繼續陪佢哋癲,推出好似Gol ...
「而家啲車唔靚」已經流傳於環球車迷口中約20年。 我唔敢話將近2018呢刻,全球車廠已覺悟前非,部部新車皆「靚女」,但近年,德國、日本都有唔少令人睇得舒服順眼,又獨具風格嘅新盤。 包括今次MenClub到德國試駕嘅V ...
一次過同大家睇哂東京車展中各大車廠公佈嘅情報!
用加德士Techron特勁汽油添加劑深層清潔引擎,幫助汽車重拾狀態!
收埋自己靜靜哋玩嘅好車,真係唔使咁大部,唔好太搶眼、太靚仔;座位……兩個就夠;Turbo呢?大c.c. N.A.偈已不錯;馬力,三百零匹乜都夠晒皮。