{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 06 Sep 2017

做人最緊要揸緊宗旨,打份工一樣如是!就好似泰國有位攝影師咁,佢受命要幫一位大學生Panuphong Rordlerdrhai喺畢業當日影下相,留低人生其中一個重要髦聞,然而堂堂男子漢,有得影,又點會想影仔,大學校園中出現咁多女學生,要影嘅,緊係影女好過啦!於是呢位攝影師就徹底地Follow his heart!用相片完美示範︰「我的心裡只有妳沒有他」,影出一系列男主角Out晒Fo而女生們清到一個點嘅畢業相!唔會為金錢而違背良心!值得陰莖呀!












不過有網民就話,其實呢輯相係一種宣傳手法,叫人要搵好嘅攝影師幫手影相就真,Any肥,事實係點都好,得啖笑都夠過癮啦!
見自己部手機被重重包圍,仲要用埋鎖匙先可以打開部手機,真係唔係咁隨心所欲想玩電話就玩電話……
gags
密實手機殼 幫你醫治「手機依存症」
19 Jun 2018
Hollywood Reporter獨家報導,《花木蘭》真人版嘅男主角決定由紐西蘭華裔演員Yoson An演出!
gags
迪士尼《花木蘭》真人版劉亦菲戀人出爐 紐西蘭華裔演員Yoson An ...
15 Jun 2018