{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  
POSTED ON 11 Oct 2017
通常讀得工業學科10個入面9個都係仔,淨低一個就係似足男人嘅女仔,如果喺學校有一個四正少少嘅女仔,應該會變成女神般的存在。可想而知呢個東京工業大學嘅「Miss Colle」選舉,相比其他大學選美比賽係多麼的值得令人「期待」……之不過今屆東京工業大學「Miss Colle」選舉就有少少特別,冠軍係由一名中國留學生壓倒性勝出,究竟係呢位中國姑娘太貌美如花,定抑或係男人都憧憬嘅日本妹個樣實在太不濟呢……?一齊睇睇三強嘅合照啦!
其實都幾明顯要點揀,首先係冠軍,來自中國嘅留學生艾芊芊。
然後就係第二位候選人小林生成。
最後就係第三位候選人網野ひかり,雖然佢都唔差,不過同甜美嘅艾芊芊相比,可能都有段距離啫……
網民都認為艾芊芊嘅冠軍係實至名歸……起碼喺呢三位候選人當中,佢又真係最靚嘅。
「真愛伴侶」會令你覺得自己好好;「控制狂」會令你覺得好有罪惡感
gags
插圖話你知 何謂「真愛」何謂「控制」
20 Oct 2017
莫講話女人,可能連男士們自己都解釋唔到,有時又唔係痕,又唔係角度唔啱,點解都仲係要伸手入褲RR隻雞雞佢呢?
gags
解開謎題︰點解男人得閒無事就R丁丁?
20 Oct 2017