{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 29 Dec 2017

對於認為自己唔夠高嘅男士而言,增高鞋墊絕對係一大恩物!只要攝對厚一厚嘅鞋墊喺對鞋入面,即刻神不知鬼不覺咁加返自信!不過尷尬在有啲情況要除鞋嘅話(例如去人哋屋企),就會立即失威,當堂矮返幾cm。唔想一除鞋就打回原形?咁巴打們就要入手日本新出嘅「增高襪墊」!


所謂「增高襪墊」其實可以理解為一種收喺襪入面嘅增高墊,首先將個增高墊套入腳,然後再著襪,就可以唔著鞋都高幾CM,確係好嘢!而且佢固定住腳掌位置,仲唔怕增高墊容易移位穿崩,又或者搞到著得唔舒服。

有興趣嘅巴打可以上https://www.amazon.co.jp/dp/B077YJHFXB/ 入手返一打喎!

作為旁觀者睇見《復仇者聯盟3》個Ending死咗咁多英雄都咁愁,更何況係戲中英雄們嘅好友呢?
gags
睇見都心痛 《復仇者聯盟3》之「想念英雄」插畫
22 Jun 2018
韓國有位繪師「청재팡인」就將個人對不同汽車品牌嘅印象加以擬人化,根據汽車品牌嘅感覺,畫出不同類型嘅男士,巴打們又覺得Match唔Match先?
gags
BMW似花花公子?繪師筆下的汽車品牌擬人版!
21 Jun 2018