{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 06 Mar 2018

平時去日本旅行,有女女陪你去遊戲機中心打機夾公仔,如果你嚟緊都要去日本,不妨帶返女友去呢間日本期間限定嘅Chanel遊戲機中心「COCO」,包保佢開心到震!


不過咪住先!巴打唔好以為自己可以喺一邊打機,放低女友喺側邊打卡,皆因呢個Chanel遊戲機中心「COCO」只不過係日本Chanel為咗Promote新化妝品嘅宣傳手法,無論係街機又好、賽車機又好,一律都只係Gimmick嘢,全部都係得個靚字得個擺字唔玩得。

唯一一部真真正正玩得嘅,就係呢部Chanel夾公仔機「The Bubble Game」。Chanel夾公仔機「The Bubble Game」入面放滿各式各樣嘅化妝品,到時女女實叫硬你幫佢夾,不過有得玩之餘又氹到女友,都算係咁。


如果巴打真係打算帶女女去的話,就要留意返呢間Chanel遊戲機中心「COCO」並唔係日日都開,佢嘅營業日期只限2018年3月2日至2018年3月11日,時間係11:00 - 19:00。而最後一日18:00就會結束;地址係東京都渋谷区神宮前6-16-26(CASE B),入場費全免,帶女朋友去開就唔好錯過喇。

韓國有位繪師「청재팡인」就將個人對不同汽車品牌嘅印象加以擬人化,根據汽車品牌嘅感覺,畫出不同類型嘅男士,巴打們又覺得Match唔Match先?
gags
BMW似花花公子?繪師筆下的汽車品牌擬人版!
21 Jun 2018
見自己部手機被重重包圍,仲要用埋鎖匙先可以打開部手機,真係唔係咁隨心所欲想玩電話就玩電話……
gags
密實手機殼 幫你醫治「手機依存症」
19 Jun 2018