{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 28 Dec 2016
俗語有云︰「有錢就是任性」,但可以話你聽,「有錢又有權就是好L任性」!話說有「最性感王室成員」之稱嘅真。杜拜王子Hamdan bin Mohammed Al Maktoum,早前喺Instagram放咗段短片,以及好幾張靚相,為平民百姓介紹一下王子嘅生活日常。



條片一開頭就見到王子喺雲霧上手拎住杯咖啡,然後鏡頭一轉,就橫掃被雲層掩蓋、十足仙境一樣嘅杜拜。



而王子為咗影出最靚嘅雲霧相片,於是特登叫航班改路線,就係唔希望飛機飛行時破壞雲霞。


最後順利影出嚟嘅靚相,當然就係要放喺IG上呃Like啦!係呀,係咁簡單架咋,唔係你以為為咩呀?!




如果呢個調查放喺香港,可能更多人會要求要有維維呢個選項orz...
gags
千年一遇美少女唔算靚女?日網民高票認為環奈bb只係「可愛」 ...
17 Jan 2018
最近「庄司二号」就畫咗一系列超性感女版咸蛋超人,雖然一系列都係超人樣,但個個都波大腰幼身材正,仲有分唔同類型唔同個性添!
gags
咩類型都有 超性感女版咸蛋超人
17 Jan 2018