{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 03 Jan 2017

成日休刊嘅冨樫上年7月話自己腰痛Blah blah blah,理所當然地「又」無限期休刊直至而家。雖則佢話就話要休息養傷,但偏偏呢段時間佢條友仔又唔畫Hunter跑去畫其他嘢!繼之前佢走咗去畫鄉下雜誌嘅插圖之後,今次冨樫就幫日本音樂團體「戶川純 with Vampillia」畫插畫!


日本歌手戶川純踏入歌唱界35周年,於是就同來自大阪嘅搖滾樂團「Vampillia」合作,喺2016年12月以「戶川純 with Vampillia」名義推出紀念專輯,並請冨樫為佢哋畫插畫。




幫人畫畫唔係問題,但都係嗰句啦︰「你工作可唔可以分配得好啲啫!你hunter都畫唔嚟做乜接其他job啫!」

http://natalie.mu/comic/news/215394

「問世間情是何物」「愛神也有苦惱問他可知道」情愛自古以來都是最複雜的事,不過總有些小小的事情可以慢慢被我們總括和歸納出來!
gags
【知情色趣】愛?沒那麼簡單!
18 Jan 2017
土耳其攝影師 Can Dagarslani就影咗輯好特別嘅作品《Serenity》,透過老夫婦嘅情侶合照,細看佢哋臉上嘅皺紋、眼神嘅交流、身體嘅默契,去表達深遠嘅愛情。 ... ...
gags
非一般文青 老夫老妻氣質合照
18 Jan 2017