{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 03 Jan 2017

之前MenClub Post過篇「丁丁等級表」,等巴打們心裡有數自己嘅丁丁屬於邊個Level。不過Post完篇文之後,有巴打就企出黎講,無論幾大幾長都好,只要丁丁硬唔起,一切都「玩L猿」!似乎相比起Size,「得」定「唔得」先係巴打最Concern嘅問題!咁又係!正所謂「男人最忌講『唔得』!」丫嘛!之不過你而家「得」,到你再老啲嘅時候,身體機能差咗,想抬起頭都未必咁容易……唔通真係要次次靠「偉哥」幫你?


又唔一定嘅~外國有科學家研究出一種鎳鈦合金嘅物理性壯陽工具,一浸熱水就扯起,完全冇難度!



美國University of Wisconsin–Madison嘅Brian Le博士就研製出一種由鎳鈦合金整成嘅金屬線圈,植入陰莖裡面,感應人體體溫,維持彎曲狀態,一旦掂到熱水,就會僵硬挺直;如果想恢復原狀,只要浸返凍水就得。


據講科學家會先將裝置植入動物體內做實驗,如果實驗成功,將來有機會放喺人類身上使用,醫治陽痿問題。

https://goo.gl/PnzCrs

「問世間情是何物」「愛神也有苦惱問他可知道」情愛自古以來都是最複雜的事,不過總有些小小的事情可以慢慢被我們總括和歸納出來!
gags
【知情色趣】愛?沒那麼簡單!
18 Jan 2017
土耳其攝影師 Can Dagarslani就影咗輯好特別嘅作品《Serenity》,透過老夫婦嘅情侶合照,細看佢哋臉上嘅皺紋、眼神嘅交流、身體嘅默契,去表達深遠嘅愛情。 ... ...
gags
非一般文青 老夫老妻氣質合照
18 Jan 2017