{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 03 May 2017
今日佛誕,大家宜齋戒沐浴,腥葷之物就唔好食咁多,今日「深夜系列」都收斂啲,唔再搵啲坦胸露臂嘅火辣女郎,轉為介紹一為清純如水,但又笑容如春嘅女仔過大家。


佢就係來自馬來西亞嘅腥詩兒利,佢本身係一名直播主,亦係一位化妝師,之前喺大學讀中文系。同目前市面上一般網紅唔同,佢唔會賣弄性感黎吸引Fans,反而一直保持又Pure又True嘅Girlfriend-able 形象,簡直就係網紅界嘅清泉!咁當然,都要佢生得可愛先有咁嘅效果嘅!而且雖然佢冇賣弄性感,但一舉手一投足間都見到佢身材唔錯,而且仲有白滑美腿,真係令人充滿幻想呀!


平時睇得咁多肉,今次睇返啲清純嘅女仔,係咪有種Refresh、洗滌心靈嘅感覺呢?




討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017