{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 May 2017
日日返工咁辛苦,一到夜晚係咪想睇下啲令自己開心啲嘅嘢呢?咁睇到啲咩你會開心?根據「Cheekyexploits」呢個Instagram Account,睇蘿柚就最令人開心啦!


「Cheekyexploits」成立於上年7月,佢哋嘅宗旨係「透過屁股令到世界開心啲」,而實際嘅方法,就係接受讀者將自己個Pat Pat投稿上去,佢再Post出黎同大家一齊欣賞。咁如果見到一個個雪白渾圓嘅Pat Pat配上通常都係大自然嘅背景,加上外國女仔個Pat Pat都比較有肉堅挺,又實在係幾令人開心嘅。唯一美中不足嘅係睇睇下會發現啲唔太開心嘅嘢…


冇錯,Cheekyexploits係鍾意Pat Pat,而且係不論男女老幼嘅Pat Pat佢哋都鍾意。所以成個Account男女屁股比例都可以話係各佔一半,有時睇得快都真係會「跟錯臀」。但依家講求男女平等嘛,冇問題嘅——只要佢唔好擰個正面黎就冇問題架啦!




討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017