{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 15 May 2017
作為一個偶像,最緊要就係娶集到人氣;咁要點先可以聚集到人氣呢?答案只有一個:「乳不巨何以聚人心!」好似呢位來自中國偶像團體BEJ48嘅成員孫姍咁,用一張相就可以令你哋成為佢嘅忠實Fans!


相入面仲話「海浪衝擊力大」,計我就話點都唔夠呢位18歲小妹妹嘅身材咁大啦!孫姍係本身係AKB48嘅「中國姊妹團」SHN48成員之一,後來轉會BEJ48,成為72名成員之一,喺之前嘅票選中仲拎到第三,都算係團中台柱。本身走開美少女路線嘅孫姍平時好少有性感打扮,但唔知點解上面呢張泳衣照就流出咗,亦令呢位少女成為網絡熱話!你話係咪睇到張相你就想成為佢嘅Fans呀?


值得一提係BEJ48係SHN48嘅中國經理人公司絲芭傳媒成立,但就因為冇得到日方授權,所以被日方公開講明不屬於AKB體系。翻版咁衰就一定要道歉啦,叫孫姍道歉時露出胸部我就原諒你啦!
BEJ48-孙姗 on Weibo
淨係Show身材都夠煞啦!
girls
唔見樣更煞食 索契美女Alina
21 Jun 2018
用咗五年時間練出呢副身材!
girls
肉感曲線泳衣模特兒 Derrion Keller
20 Jun 2018