{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 13 May 2017
細個睇《魔戒》、睇魔幻小說,入面總會有「精靈」呢個種族,而佢哋嘅共通點就係不論男女,都一定係有白晢嘅膚色(暗精靈唔計)、超脫嘅美貌同埋高傲嘅氣質,簡單啲黎講,就係現實中好難搵到嘅美人。但係近日一個手機遊戲廣告就搵到一個能夠完美演繹「精靈」嘅美女!


佢就係來自加拿大嘅17歲年輕模特兒「Savanna Blade」,佢早前扮演精靈為一個手機遊戲拍攝短短十五秒嘅廣告,實際出鏡時間其實得4、5秒,但就已經憑出色美貌吸引到觀眾目光,仲有人以為佢其實係CG整出黎嘅虛擬人物,可想而知佢靚得有幾咁唔真實!


或者就係因為知道自己深受中台粉絲喜愛,佢上個月尾仲開埋微博,而且好努力咁用中文同粉絲溝通。有台灣嘅網民就話曾經喺台北西門町附近見過佢真人,唔知係咪已經定居咗喺台灣呢?
savanna_blade on Instagram
Savanna Blade on Facebook
尽职的仙女 on Weibo





討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017