{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 May 2017
Instagram可以等大家方便地放自己嘅攝影作品,無論你係專業攝影師、所謂網絡紅人定只係塵世間一個迷途小毒撚,你都可以將自己嘅相片分享開去,當然亦有唔少人會經營一個以某種主題為主嘅Instagram。除咗之前介紹過嘅「Cheekyexploits」之外,仲有一個係專影「駱駝」嘅!


當然佢拍嘅就唔係「變變變生命力」啦。卻說呢個Instagram其實係由意大利攝影Marco Leonardi開設,入面大部份都係性感女仔,而唔知係佢個人喜好定咩,有好女仔都係著住非常貼身嘅緊身衣,又有意冇意地打開腳,於是兩腿之間嘅神秘花園形狀——又或者學術啲叫「駱駝蹄(Carmel Toe)」就走咗出黎…


話就話係私密處嘅形狀,但難得喺Marco嘅鏡頭下又唔覺得係色情嘅表現,反而仲有一種乾淨脫俗嘅感覺。睇完係咪覺得好清新呢?
phmarcoleonardi on Instagram
討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017