{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Jun 2017
講起Cosplay最基本嘅要求就係似,但有啲Cosplayer係達到呢個基本之後就會有其他追求,例如有人就鍾意Cos得好性感,甚至就算個角色本身唔係好露肉,佢哋都會有辦法令到佢露更多肉!就好似呢位來自澳洲嘅女Cosplayer就係啦!


呢位Katyuska來自澳洲布里斯本,今年23歲仲讀緊大學。據佢自己於網上嘅自我介紹,佢喺2007年開始玩Cosplay,最鍾意嘅遊戲就係《Final Fantasy》同埋其他RPG Game。而為咗資肋自己嘅興趣,佢就喺「Patreon」上建立咗自己嘅平台,等Fans可以每月「資助」佢嘅使費,作為回報,佢就會有「NSFW」同「Lewd」嘅內容比返佢哋…


「NSFW」大家都知係「Non-Save for work」,同Porn基本上都係一線之隔;而「Lewd」本身就係一個單字,解「淫蕩」!而再睇返佢平時公開嘅相都唔太算得上係保守嘅時候,你又真係會幾期待佢究竟會回報啲咩相畀佢嘅資助者——佢講到明唔會露點架,但我估準確啲講法係「淨係冇露點」囉。






如果可以攬住佢一齊睇波…你仲可唔可以專心睇波呢?
girls
識波女人最吸引 中國主播「麼麼噠」
21 Oct 2017
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017