{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Jul 2017
我身邊好多朋友又鍾意女仔有返咁上高挑,又唔想太瘦,但或者係因為我都唔高嘅關係,所以由細到大都偏好啲細細粒容易食嘅女仔,如果佢仲有童顏同好身材就更加好!就好似呢個黎自越南嘅小美女咁,就係最近每晚為我排解寂寞嘅人啦。


呢位「Phi Huyen Trang」係一位演員,唔好睇佢好似好後生,其實1988年嘅佢都就黎三張嘢。本身佢就喺大學讀緊旅遊,但就因為樣貌出色而不停有拍攝機會,後來就出演電視。另外佢亦有於越南一個「卡拉OK」電視頻道唱下歌。不過對於唔會睇到越南電視嘅我哋黎講都係冇咩意義,所以大家都係返相啦!


就睇佢可以成個人企上個榜到,都只係得四十零公斤到,相信大家只要腰馬合一,都可以將佢成個人抖起。至於抖起黎做咩啦喎…你覺得呢?
phihuyentrang on Instagram




中秋未到都可以賞月嘅!
girls
臀友又黎啦! 收集的漂亮Pat Pat的Instagram
20 Sep 2017
原來再高的學歷,再美的容貌,也會在愛情關卡裡進退失據,公平面對你我她都有的憂慮。
girls
黃天頤-《可以沒有十優,但不可以沒有單身的行動力》
20 Sep 2017