{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jun 2017
唔知由幾時起,電子產品就同「美女」連成一體,無論個廠商有幾正經,每個發佈會都一定有幾個靚女慰勞下大家嘅眼晴,更加唔好講近期做到成為話題嘅「音模」。但如果你以為音模攤喺講耳機就已經係頂峰,你就真係要睇下台灣3C達人廖阿輝同Model「Tiny」嘅呢條片!

3C 達人廖阿輝


廖阿輝介紹得好唔好我唔知,因為我根本就冇時間聽佢講嘢。但搵黎廟細燈籠大、而且個名充滿誤導性嘅Tiny黎做示範,呢個創意(同膽量)我都真係甘拜下風!Tiny係一個平面模特兒,同時又係攝影師,因為個樣生得好細個嘅關係,所以會自稱「幼女」。不過今年(至少)23歲嘅佢其實一啲都唔幼,仲好粗(磚)下添!童顏巨乳加上誘人嘅表情姿勢,真係撩動住男人嘅每一條神經線呀!


大家感唔感受到蘿莉嘅威力有幾大?不過提提大家做人要奉工守法,犯法嘢唔好做,有咩衝動都好,留喺屋企睇MenClub好啦!最多我搵多幾張過你啦?


Tiny。微小的妳 on Facebook
中秋未到都可以賞月嘅!
girls
臀友又黎啦! 收集的漂亮Pat Pat的Instagram
20 Sep 2017
原來再高的學歷,再美的容貌,也會在愛情關卡裡進退失據,公平面對你我她都有的憂慮。
girls
黃天頤-《可以沒有十優,但不可以沒有單身的行動力》
20 Sep 2017