{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 Jun 2017
今日深夜系列又係「睇女學生字」嘅時間,今日要教大家兩個生字,第一個就係近排新興嘅「Double May」。「Double May」者,「大波妹」之音譯也,近期就特指「於Facebook上用性感Profile Pic亂Add人然後引誘對方裸聊再Cap圖勒索的女人」,不過今次我哋就淨係用返原意。而另一個生字「道德奶」,同杜德偉冇關係,但同以下呢個泰國女仔有關。


呢個泰國女仔叫做「Munkaw」,其實之前都有介紹過,不過見佢有靚相我又再寫多次。佢本身係遊戲實況主出身,但後來打打下機就打出個心口。近年仲越黎越開放,有時啲相只係用兩個公仔遮住兩點就算,又有「試玩」假狗片,又著住「Tokyo Hot」嘅衫沖涼,總之睇落就係一個靠賣心口為生嘅網紅。但據佢自己喺一個訪問中講,其實佢只係鍾意畀大家睇下佢有幾性感,就算有代言搵上門,佢都一定會親身試過好用先接,而唔係為咗搵錢而打出個心口,所以泰國傳媒就畀咗個「道德奶」嘅稱號佢。

มันแกว(@munkawchaosgirl)分享的貼文 張貼

มันแกว(@munkawchaosgirl)分享的貼文 張貼


佢係咪真係有一對道德奶我哋好難斷定,但可以肯定嘅佢對奶真係好得!況且佢賣咩都好,我哋都睇唔明,就算想畀佢呃都冇方法,咁大家可以專心睇圖啦?
ehodkaw on Facebook
munkawchaosgirl on Instagram




中秋未到都可以賞月嘅!
girls
臀友又黎啦! 收集的漂亮Pat Pat的Instagram
20 Sep 2017
原來再高的學歷,再美的容貌,也會在愛情關卡裡進退失據,公平面對你我她都有的憂慮。
girls
黃天頤-《可以沒有十優,但不可以沒有單身的行動力》
20 Sep 2017