{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 05 Jul 2017
以前就話男女紋身都唔係好人,但依家女仔紋身都唔係啲咩出奇事,有啲男人仲會覺得女仔紋身好性感。不過大家接受嘅通常都係一個起兩個止嘅紋身,如果係紋到一手都係,好似來自台灣嘅「宜靜」咁仲要加個鼻環咁你又接唔接受到?


「宜靜」係台灣版對「靜香」嘅舊譯名,理論上都係一個代表溫文爾雅、溫柔體貼嘅女仔名。而現實中嘅呢位宜靜驟眼睇就同上面嘅形容拉唔上關係,畢竟成隻左手、頸、心口、右臂都有紋身,仲要長期戴住個鼻環,睇黎都真係幾強桿。但其實宜靜本身就係一個充滿女性美嘅靚女,就算有紋身,成個人嘅氣質都係偏向溫柔,而且佢仲係一個愛好動漫嘅貓奴,一睇就知有愛心!


當然仲要數佢嘅身材啦,雖然就唔係好巨大,但白晢嘅皮膚配上黑色嘅紋身,又真係幾吸引人。呢啲仲只係日常生活會見到嘅部位黎,唔知佢衣服之下仲有冇收埋其他紋身呢?
andy_blossom on Instagram




中秋未到都可以賞月嘅!
girls
臀友又黎啦! 收集的漂亮Pat Pat的Instagram
20 Sep 2017
原來再高的學歷,再美的容貌,也會在愛情關卡裡進退失據,公平面對你我她都有的憂慮。
girls
黃天頤-《可以沒有十優,但不可以沒有單身的行動力》
20 Sep 2017