{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Jul 2017
中國萬達集團董事長王健林個仔王思聰喺英國讀完書返中國後就開始搞自己生意,當中包括《英雄聯盟》職業隊「Invictus Gaming」,又有「熊貓直播」,人又後生(29歲仲算後生嘅)個樣都算四正仲識玩微博建立形象,於是就成為近年中國年青一眾嘅偶像,更被部份女網民暱稱為「國民老公」。亦因為咁,佢就同多位美女拉上關係,而拉得上關係嘅(唔理真定假)亦會因為此水漲船高!最新跑出嘅呢,就有呢位「什麼七七」。


喺四月嘅時候,有中國網民就發現王思聰去咗呢個「什麼七七」嘅微博留言,讚佢「好美啊,怎麼這麼美??」,於是呢位本來名不經傳嘅女仔就一夜成為討論話題。就事實黎講,呢個「什麼七七」的確係一個高質素靚女,皮膚白晢、雙眼大大、瓜子口面,仲無論長髮短髮都駕馭得黎,真係可以「X打」一堆所謂「網美」。


不過「什麼七七」長居海外(微博寫沙地亞拉伯,但實際上就應該係加拿大),連中國媒體都唔知佢實際上係咩人,只能靠佢同王思聰特別又相似嘅個人資料(都係寫雙性戀同喪偶)黎造文章,睇黎佢都真係幾神秘。
什么七七 on Weibo
zhaozzhaozhao on Instagram

中秋未到都可以賞月嘅!
girls
臀友又黎啦! 收集的漂亮Pat Pat的Instagram
20 Sep 2017
原來再高的學歷,再美的容貌,也會在愛情關卡裡進退失據,公平面對你我她都有的憂慮。
girls
黃天頤-《可以沒有十優,但不可以沒有單身的行動力》
20 Sep 2017