{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 13 Jul 2017
中國綜藝節目《中國有嘻哈》除咗爆出一個之前喺香港發展冇人理,依家走咗又突然好多人理嘅「Hip Hop Man」MC Jin之外,吳亦凡喺節目中嘅口頭禪「你有Freestyle嗎?」亦成為兩岸網民最新嘅「梗」。OK我知大家對Hip Hop未必有興趣,對吳亦凡呢啲小白臉亦更加唔會有興趣,但其實呢個節目都曾經有過啲大家應該好有興趣嘅亮點嘅!


呢位「安喬」(本名邱蔓綾)本身係台灣綜藝節目《國光幫幫忙》嘅「國光女神」,唔笑嘅冷艷性感、笑嘅時候又活潑可愛,再加上肉肉的健美身材,本身就已經吸引唔少麻甩佬Fans。但原來亮麗外表之下佢仲好鍾意唱歌,會喺自己嘅專頁到直播,後來又再愛上Rap,仲隻身去到中國參加《中國有嘻哈》嘅海選。雖然入唔到複賽,但就更加堅定佢要入樂壇嘅心。

Angie Chiu(@isangelc)分享的貼文 張貼

Angie Chiu(@isangelc)分享的貼文 張貼



佢喺接受台灣傳媒訪問時話自己因為擁有豐胸翹臀,所以初出道時大家嘅注意力都只會放喺佢身材上,甚至參加節目都會版其他男藝人言語上搔擾。佢就話好希望大家可以留意到佢音樂上嘅努力,我就可以好有信心咁同佢講,放心!我哋兩樣都有睇!
isangelc on Instagram
安喬 - 邱蔓綾 on Facebook





中秋未到都可以賞月嘅!
girls
臀友又黎啦! 收集的漂亮Pat Pat的Instagram
20 Sep 2017
原來再高的學歷,再美的容貌,也會在愛情關卡裡進退失據,公平面對你我她都有的憂慮。
girls
黃天頤-《可以沒有十優,但不可以沒有單身的行動力》
20 Sep 2017