{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 29 Jul 2017
睇得深夜系列,相信大家同時亦會有睇AV嘅習慣,作為一個男人亦冇咩好怕醜。但如果講到對AV嘅喜好,亞洲同歐美地方就有相當大嘅唔同,尤其對亞洲人黎講,相對動作粗魯、嗌到鬼殺咁嘈、個女優又充滿後天加功嘅歐美AV真係唔太吸引。不過其實歐美AV中都有清泉嘅!好似呢位Mila Azul就係啦。


Mila Azul係1997年12月1日先喺鳥克蘭出世,即係佢出世嘅時間香港已經主權移交返中國、目前亦只係得19歲。身高173cm嘅佢有修長身形,但上圍竟然都有37C,而且目測仲係真材實料。再加上佢嘅樣貌都比較符合亞洲人口味,「聲音」演出方面亦係嬌喘而非「咆哮」,絕對係大家「夜半無人思乳時」嘅好對手。



不過出道只有一年嘅Mila主要出演嘅都係單人作品,而且風格偏唯美,亦即係話雖然係裏裏外外都睇過哂,但依然係冇「本番」演出,加上會拍外國嘅情色雜誌影寫真,算係遊走於「情色模特兒」同「AV女優」之間嘅人物,對於鍾意睇「出出入入」嘅觀眾黎講就可能略嫌唔到肉。不過自然嘅演出其實都幾吸引,大家真係不妨一試。
milaazul on Instagram
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017
真係想一啖吞咗佢落肚呀!
girls
多奶多甜 惹蟻可愛美女Yami
19 Oct 2017