{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 23 Sep 2017
欣賞亞洲女仔,大家嘅目光好多時都係留喺上半身:五官、頭髮、胸部、纖腰都好吸引,但下半身可能就差啲,畢竟香港女仔有個靚Pat Pat嘅唔多。但如果係睇外國女仔,個Pat Pat就係重點啦!


好似呢位來自俄羅斯聖彼德堡嘅模特兒Galina_dub咁,需要佢本身都已經係個靚女,但以男人嘅眼光去睇,最吸引嘅一定係睇佢個又圓又挺又滑又彈嘅Pat Pat,除此之外佢仲有男女都羨慕嘅六舊腹肌,所以今年22歲嘅佢憑住呢一身外形,喺Instagram吸引到成260萬人Follow!依家又多咗一個啦,因為我都Follow咗啦!


比起其他俄羅斯Model,Galina個樣都真係好溫柔可愛,而且成個Instagram都係性感相,真係唔Follow對唔住自己呀!




如果可以攬住佢一齊睇波…你仲可唔可以專心睇波呢?
girls
識波女人最吸引 中國主播「麼麼噠」
21 Oct 2017
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017