{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 29 Sep 2017
好多人都鍾意女仔清純可愛,但其實有邪氣嘅女仔都有一種特別嘅味道——一種特別想令人推倒佢嘅味道,尤其如果個女仔係未成年,想推但又唔可以推倒,仲要趴喺啲交通工具上引誘你,係咪令你好心癢難耐呢?


講緊嘅就係呢位據說只有16歲嘅台灣外拍界新星「米樂兒」,唔知係佢天生麗質定台灣真係好山好水好營養,米樂兒目前已經有E級身材,加上充滿邪氣嘅誘惑眼神(眼妝),如果過幾年進化做完全體,我都真係唔知佢會有幾吸引。出席好多外拍嘅米好樂兒仲有殺手鐧,就係柔軟嘅身體!睇住佢趴喺電單車、張開雙腿坐喺飛機駕駛艙,隨隨便便就可以放隻腳上頭頂,真係能人諗到無限可能嘅性…I mean可能性…I mean佢事業發展嘅可能性。


雖然話佢嘅五官無必個個都鍾意,但整體黎講佢都絕對係一個能人血脈沸騰嘅美女,所以我要喺到再重伸一次——人哋未成年架!然後大家一齊單手唱返首《葡萄成熟時》「你要靜候 再靜候 直到失收始終要守~~~」
米樂兒 on Facebook
如果可以攬住佢一齊睇波…你仲可唔可以專心睇波呢?
girls
識波女人最吸引 中國主播「麼麼噠」
21 Oct 2017
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017