{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 Oct 2017
又係時候睇住深夜系列學下生字,今次要教嘅係「AV無理」,大家有時上網做「資料搜集」嘅時候都可能有見過呢個風格嘅片。「AV無理」其實係指「不可能是AV」,如果你Download過落黎睇,就會發現佢其實係一部所謂「情色寫真」。有別於「水著寫真」最多都係鏡頭外伸隻手入黎摸下個水著女優心口、大脾,「AV無理」會用盡所有方法令女優喺唔露第三點(有時連上面兩點都冇露)嘅情況下,睇落好似同鏡頭(即係你嘅第一身)做緊愛做的事咁。文字好抽象呀可?唔緊要,我有片。
北内 みさと「みさとのひみつ」
片中呢位北內みさと係一位今年先正式轉型為水著女優(注意,「不可能是AV」嘛,所以佢都唔係AV女優),之前嘅佢係一位賽車女郎黎。咁做得賽車女郎,高挑長腿就一定有架啦,但北内みさと上圍同樣亦非常吸引,加上唔錯嘅樣貌,所以轉型後相當受歡迎。今年3月出完第一隻寫真DVD之後,六月同十月先後推出第二、三隻,係一線水著女優嘅密度!

雖然係個新人,但北内みさと挾住急升嘅人氣,黎緊就會登上《週刊Playboy》嘅51週年特集,之後人氣相信會更勁。另一邊廂,如果佢仲想人氣再進一步,咁演出尺度就有可能要再大啲,到時或者就要露多「一點」啦。

MST_KTUC on Twitter

mst_ktuc on Instagram

冇波踢唔緊要,玩第二啲波都好開心架
girls
J洛新女友 俄羅斯索模Helga Lovekaty
23 Oct 2017
透過裸體瑜伽,鼓勵大家欣賞自己身體的美麗
girls
感受自然之美 潮流興裸體瑜伽
23 Oct 2017