{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  圖:互聯網
POSTED ON 18 Sep 2014
好耐之前我地同大家報導過大陸最新的火燒春袋療法,深得大家好評,可見大家係幾咁著重自己的身體健康!有見及此,我地又為大家介紹現時在紐約非常火熱的「全裸心理治療」!!



「全裸心理治療」由現年28歲的Sarah White在2010年創立兼親身提供。尋求「全裸治療」的客人多數是男人(嘩真係估你唔到添!),他們可能是害怕面對異性、也可能只是想找個人傾訴。Sarah聱稱「全裸的對話」可以令客人敞開心屝,更有效和快速地建立一個親密和互信的關係。而客人在療程中得到的興奮也可以推動他們在療程外的成功。


好啦,咁究竟「全裸治療」實情係做啲咩?療程是以視像通話進行,一開始Sarah會以事先同意了服裝出現,然後就是兩個人的傾吐。隨著話題的進程,Sarah就會慢慢褪去身上的衣服,甚至可能會全裸。至於客人亦可以除埋一份,假如你喜歡,你甚至可以在療程中自慰。


雖然我好努力,但上面呢段介紹點睇都似係啲三級網的宣傳字句,你亦都唔會出奇Sarah與她的「全裸療法」會廣受批評。其中反對者最主要的論點是Sarah沒持有任何治療師的牌照,而事實上她甚至沒接受過任何有關心理學的教育(她在大學讀的是生物學),所以對「全裸治療」的功效與安全性有所質疑。「全裸治療」的收費亦不便宜,一個小時的療程盛惠USD$250(約HKD$1950)。


如果大家有錢有時間又有興趣試下嘅,不妨去Sarah的官方網站登記。事成之後希望你可以寫返份包膠出黎比各位Gentlemen參考下。

http://sarahwhitetherapy.com/

試下入佢中路!
girls
開胸女孩 Selena Verner
16 Jul 2018
贏世界杯、贏金球獎而如何?贏咗真野惠理菜嘅柴崎岳先係最大贏家!
girls
人生贏家 柴崎岳娶真野惠理菜!
16 Jul 2018