{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Nov 2017
如果大家記性好,可能會記得今年年頭因為我貼咗張「透點」相上Facebook,結果佢封鎖咗我個Acct 廿四小時,之後我就寫咗篇「透點,不能算露!」,搵咗勁多透點相出黎一方面益大家,一方面作出小小嘅反抗。而喺咁多張相中,有一個女仔其實我好鍾意,只係一直都搵唔到佢究竟係邊個——估唔到大半年後嘅今日,因緣際會之下又畀我搵到喎!

原來佢叫Madison Teeuws,係一名美國模特兒,今年22歲,目前係一個模特兒。而呢張透點相大概於上年四月就已經被Reddit嘅網民大肆討論,好多人都讚Madison喺呢張相中驟眼睇係一個清純可愛嘅陽光女孩,到發現佢心口竟然凸出兩點時就更加驚艷,搞到自己對眼都凸埋出黎——如果你睇到佢IG入面嘅其他相,凸嘅絕對唔止你對眼囉!

不過有關Madison嘅情報都唔多,佢於佢實際係咩人我哋仲係一無所知——但如果你只係想睇啲靚嘢護理對眼,咁佢個IG就好夠使啦。
madtev on Instagram
希望佢唔會因為咁成為下一個拒簽受害者啦。
girls
震驚70億人 Bella Hadid上海不慎走光
22 Nov 2017
同大家介紹下今年嘅VS天使!
girls
曾經偷嘢? VS天使Roosmarijn de Kok!
21 Nov 2017