{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 Nov 2017
藝術家成日畀人一種離地、高竇嘅感覺——事關藝術嘅嘢對大部份平凡人黎講真係識條鐵,我哋自然覺得佢哋諗嘢怪怪地,講到尾其實只係了解不足嘅問題。噢你話你冇興趣了解藝術家?但如果個藝術家生到咁嘅樣呢?

Natalie Golba出身自一個俄羅斯家庭,雖然爸爸媽媽都係外科醫師(即係有錢),但因為嫲嫲係鋼琴家嘅關係,所以佢從小就學習鋼琴,之後又學過芭蕾舞,長大後入讀莫斯科音樂學院主修唱歌,之後發現自己其實鍾意做戲,於由Model出發希望做演員,乃係一個徹頭徹尾嘅「Artist」。好在佢就冇一般藝術家嘅孤芳自賞,知道要成為幕前就必須要有人氣,而要有人氣就要好好利用佢嘅最大優點——身材外貌,唔係邊有咁多相睇呀!

雖然Natalie目前未做到演員,但已經登上過《Playboy》、《GQ》、《Sport Illustrated》、《FHM》、《MAXIM》等男性雜誌,Instagram上亦有超過22萬Fans,相信機會好快就會黎啦!
nataliegolba on Instagram
好想食佢個西…瓜呀!
girls
親切感美女 比利時Model Meline Carmona
14 Dec 2017
呢啲係咪叫咩「最萌身高差」呀?
girls
召喚倉鼠食蕉圖 「Mountain」女友超嬌小
14 Dec 2017