{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 14 Nov 2017
好耐冇見嘅越南越愛系列終於返黎啦!其實我都好想介紹多啲越南靚女畀大家,但要搵樣靚身材正而且符合香港大眾口味嘅有時都唔係咁易,好在我今日碌碌下IG又搵到個咋!

呢位「Thuy Vi」係當地相當出名嘅一位模特兒兼生意人,有出演過MV、電影,自己又有創立時裝品牌,仲喺老家開咗間Cafe畀媽媽打理,搵到嘅錢足以令佢喺胡志明市過相當舒適嘅生活,絕對係一位女強人。但靚女就自然惹是非,早前佢就同當地另一位女藝人於社交網站上展開罵戰,亦因為咁而惹黎唔少Haters,不過隨住事情慢慢平息,好多Haters都成為佢Facebook上超過60萬追隨者嘅其中一員——你著到咁,好難唔Follow喎。

又叻又靚又獨立,係咪大家心目中嘅完美女神?不過Thuy Vi坦承自己有整過容,而根據大家平時嘅審美觀,動過刀就係死罪,唔知佢嘅美貌能唔能夠令大家改觀呢?

Nguyễn Thúy Vi on Facebook

thuyvi.cute on Instagram

希望佢唔會因為咁成為下一個拒簽受害者啦。
girls
震驚70億人 Bella Hadid上海不慎走光
22 Nov 2017
同大家介紹下今年嘅VS天使!
girls
曾經偷嘢? VS天使Roosmarijn de Kok!
21 Nov 2017