{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 Mar 2018
或者因為新意不再、或者真係因為網絡興起,《Playboy》雜誌於歐美嘅影響力已大不如前,連Playboy女郎們似乎都冇之前咁吸引。不過喺地球另一邊嘅東南亞等地,《Playboy》就依然係個令人興奮嘅品牌,於是就可以吸引到性感貌美嘅少女成為佢哋嘅品牌大使啦!

好似呢位「Eve Ava」咁就係《Playboy》於泰國嘅品牌大使(Playboy Bunnies)。話就話係泰國人,Facebook亦顯示佢係曼谷出生,但如果你淨係睇樣嘅話或者會覺得佢比較似韓國女仔,都係有副「一絲不苟」嘅漂亮五官。不過佢有資格成為「Bunnies」,賣點當然就唔會停留喺塊面到,大家嘅眼睛移落啲,佢身材一樣咁好架。

相差23年啫,有問題咩?
girls
又係2字頭 DiCaprio新女友Camila Morrone
20 Apr 2018
「性感」係現代人審美觀嘅其中一個主要構成元素,不過其實大家對於「性感」嘅理解都隨年月慢慢改變,其中一個改變就係「性感身材」由以往形容一個人整體外型嘅「遠鏡」,慢慢變成專注於一個部位嘅「Close Up」,只要 ...
girls
性感的遠鏡 Meaghan McCarthy
19 Apr 2018