{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Mar 2018
一個女仔既然有姣好嘅美貌同曼妙嘅身材,咁進軍幕前係好合理嘅事;而又既然做得幕前,理應又會盡力宣傳、介紹自己,等更多人認識自己。但呢個世界偏偏就有啲人唔做啲「理應」嘅嘢,例如來自俄羅斯嘅美女模特兒Katya Aivazova咁,就係一個盡力保持神秘嘅人。

對於Katya,我哋能夠肯定嘅只有兩樣嘢,第一就係佢個名,其他其實都係靠估:估佢係俄羅斯人因為佢個IG上嘅自我介紹係寫俄文;估佢係模特兒純粹係因為佢成個IG僅有幾十張,以及喺Reddit上流傳嘅相中絕大多數都係同攝影師合作嘅寫真。縱然有成10萬Followers,但網絡上有關佢嘅資料都相當緊絀,所以根本就冇辦法知道佢究竟係個咩人。至於我哋能夠肯定嘅第二樣嘢,就係佢身材真係相當火辣——呢點大家只要睇下佢啲相就會明白架啦。

唔知Katya究竟係刻意保持神秘,定係根本意不在此,但點都好我都建議大家Follow佢嘅IG——話唔定佢見到有咁多Fans支持,就會畀機會大家更深入地認識佢呢? 
katya.aivazova on Instagram
淨係Show身材都夠煞啦!
girls
唔見樣更煞食 索契美女Alina
21 Jun 2018
用咗五年時間練出呢副身材!
girls
肉感曲線泳衣模特兒 Derrion Keller
20 Jun 2018