{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 May 2018
你或者未必支持因為拍《朝5晚9》而傳出同居甚至閃婚嘅石原聰美同「山P」山下智久,但你必須要承認佢哋睇落又真係幾鬼襯。不過自從年初「山P」被拍到與混血女模、人稱「日本第一美女」嘅丹羽仁希同遊夏威夷,呢對「金童玉女」睇黎就正式玩完。而石原亦唔執輸,近日被日本傳媒拍到同日本串流影片網站「Showroom」社長前田裕二同遊沖繩,二人各自另結新歡,睇黎真係情已逝啦。
據《週刊文春》報導,石原同細佢一年嘅前田裕二於4月22日飛去沖繩石垣島,第二日入住竹富島嘅渡假酒店,兩日後Check Out。而被拍到嘅照片中石原及前田裕二兩人都戴哂口罩,喺機場手貼手行走。石原嘅經理人公司事後亦發出回應,指藝人「私事交由本人處理」,並未正面回應二人關係。

既然男女雙方都各有新歡,睇黎不論石原同山P之前嘅緋聞是真是假都已經告人段落啦。不過或者大家會對「擊敗」石原嘅丹羽仁希更加有興趣?咁就要留意我哋今個星期稍後時間嘅專訪啦。
究竟點解俄羅斯可以出到咁多美少女?
girls
又一驚天俄羅斯少女 Anastasia Bezrukova
25 Sep 2018
佢同之前介紹過嘅Sofia邊個正啲?
girls
丹爺的新寵? Hannah Palmer
24 Sep 2018