{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 09 Jun 2018
裸體係藝術中一個恆常嘅題材,但對於冇咩藝術修養嘅普通人,尤其係男士黎講,見到裸體大概只會想像到床。其實欣賞藝術嘅目光係需要學習,慢慢接觸得多啲你就可以擺脫常規嘅角度,單純地欣賞裸露之美。例如Mia Liberum嘅IG就係一個好好嘅學習素材啦。

根據Mia嘅個人官網所講,佢係一名居於倫敦嘅自由身模特兒,由大學時候接觸藝術性裸體攝影(Art Nude)後就一試愛上,之後就以自由身身份接過無數Art Nude拍攝工作,佢自己亦有揸機嘅經驗。因為佢追求嘅係Art Nude,所以對想搵佢合作嘅攝影師有相當嚴謹嘅要求,必須要確保對方嘅風格合適先會合作,亦明文規定拍攝中不能有任何身體接觸,相當懂得保護自己。

或者因為咁,所以佢IG上嘅雖然都係裸照,但靚得黎又真係唔會令人覺得色情。如果你都有同一個感覺,咁可能係都開始學識欣賞Art Nude啦。
mia.liberum on Instagram
原來係上年百大美女第16名!
girls
你認識今日生日的 Oktyabrina Maximova嗎?
18 Jun 2018
我發誓以後人望高處,下個男友一定要比上一個更有錢,你也是女人你該明白,出埠坐飛機怎麼可以坐經濟倉?的士這麼危險怎麼可以坐?
girls
王貽興 - 男友和炮友的分別
17 Jun 2018