{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 Jun 2018
一般黎講,「可愛」同「性感」呢兩個特質好難出現喺同一個女仔身上,唔係話可愛嘅就一定唔會性感(反之亦然),而係行可愛路線嘅女仔好少會露肉——除非佢同呢位水沢柚乃一樣係一個「露出狂」!

水沢柚乃大概於兩年前就已經活躍於網路,身兼寫真女星、聲優、偶像團體、遊戲實況主以及Cosplayer等多個身份,而由於她在進行遊戲實況時經常會著得好清涼,所以有「露出狂Gamer」之稱。縱然佢自己曾經於年初嘅訪問時話想擺設呢個形象,但觀乎佢嘅寫真作品以至Twitter、IG上發佈嘅照片,佢依然係相當鍾意露出自己身體各部份。加上佢嘅身材同佢個名「柚乃」一樣,難怪會被視為寫真界嘅新星啦!





水沢柚乃 on Twitter

mizuyunosan_ on Instagram

原來係上年百大美女第16名!
girls
你認識今日生日的 Oktyabrina Maximova嗎?
18 Jun 2018
我發誓以後人望高處,下個男友一定要比上一個更有錢,你也是女人你該明白,出埠坐飛機怎麼可以坐經濟倉?的士這麼危險怎麼可以坐?
girls
王貽興 - 男友和炮友的分別
17 Jun 2018