{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 13 Jun 2018
講起「名模」,大家相信會諗起嗰啲喺Fashion Show上行路有風、一副厭世樣仲要骨巉巉嘅女仔,而好多時呢啲女仔喺男仔嘅角度睇都係完全唔吸引——不過「好多時」又唔一定係「全部」嘅,好似Willow Hand咁就係一個相信大家都會鍾意嘅名模啦。

Willow Hand今年只有19歲,12歲時喺父母嘅鋪頭幫手時被星探發掘,2015年時16歲人生第一個Fashion Show就係擔任Prada當年嘅秋冬時裝騷開幕模特兒,數年間曾經為N個高級時尚品牌行騷,又上過N本時尚雜誌,可謂超模界嘅一位新星。

更難得嘅係佢冇一貫超模嘅高冷作風,睇佢Instagram佢根本就係一個甜美嘅小妖精,絕對冇距離感,係瘦啲咁解囉!
willow.hand on Instagram
原來係上年百大美女第16名!
girls
你認識今日生日的 Oktyabrina Maximova嗎?
18 Jun 2018
我發誓以後人望高處,下個男友一定要比上一個更有錢,你也是女人你該明白,出埠坐飛機怎麼可以坐經濟倉?的士這麼危險怎麼可以坐?
girls
王貽興 - 男友和炮友的分別
17 Jun 2018