{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Aug 2018
以前大家講起靚女就話要「有相有真相」,但隨住科技發達,唔好講有圖都冇真相,就連見到真人你都唔知肯定佢係真靚,定係假靚!好似呢位來自俄羅斯嘅Sveta Bilyalova咁,你又分唔分得清佢係邊種靚?

Sveta出生於莫斯科,一開始係玩早幾年好興嘅「Vine」而成名,後來就帶埋班Fans「轉投」Instagram、Twitter等社交平台。而佢亦憑住誘人嘅曲線身材累積大量人氣,更成為健美模特兒兼網紅。其中佢喺上年教人以電話判定女性有冇隆胸嘅一條片,只今獲得超過400萬瀏覽量!大家本住學術研究精神都要睇下呀!

Sveta Bilyalova(@svetabily)分享的貼文 張貼

不過呢方面Sveta教人分點樣「人造人」,嗰邊廂就有人搵到Sveta成名前嘅相,發現佢自己個樣同身型都有好大「進步」,所以都有整容嫌疑。不過睇黎今次佢就唔會教你點分啦,你又點睇?
svetabily on Instagram
唔單止可愛,身材仲非常好!
girls
福岡最可愛?不!是日本最可愛的今田美櫻!
14 Aug 2018
姐姐萬歲!
girls
姐姐的魅力! 年近四十但依然吸引的女星
13 Aug 2018