{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 07 Jan 2017
我知睇得我哋MenClub嘅讀者好多都鍾意車,或者至少對車有啲認識。咁依家我就同你哋玩個遊戲:請你喺一秒內講出以下圖中車輛嘅牌子。準備好未?開始架啦喎!三、二、一,開!


正確答案係咩?作為一個男人,正確答案就係「幅圖邊到有車?」冇錯!如果喺一對如此誘人嘅美腿之前,你第一眼都仲係睇到架車,咁你最應該睇嘅係醫生。話說呢張圖係黎自台灣一個運輸業粉絲團,入面絕大部份人都話見唔到架車,小部份見到架車嘅,亦唔想知道架車係咩牌子,而係想知對腳係屬於邊一位女子。好彩好快就有台灣網民搵到,對腳係屬於台灣模特兒「Abbie Huang」喎。


呢位「黃艾比」乃係一名薄有名氣嘅模特兒,根據一啲網站嘅報導,佢仲係一名設計師黎添!而且佢唔單止有一對白滑修長嘅美腿,轉去正面嘅佢一樣咁正!見到佢呢個身材,你想揸架車定揸其他嘢呀你自己話啦!


Abbie Huang on facebook

Abbie huang 艾比 粉絲團 on facebook


日本最大AV網上銷售平台「DMM」近日公佈嘅2016整體銷售數字,第一名嘅竟然唔係三上悠亞同高橋しょう子呢兩大山脈嘅其中一人!贏咗佢哋嘅係…?
girls
DMM 銷售榜2016 勝過三上、高橋的人是……
18 Jan 2017
//只要能讓一個男人覺得,或者以為你單純,你就戰無不勝,攻無不克,想從他身上拿到什麼,都手到拿來了…… 不然你看看那位城中富豪,一輩子嚐過那麼多女人,再紅再出名再漂亮再聰明都有,到最後,還是會覺得一個做 ...
girls
王貽興 - 女人的最大殺傷力武器
18 Jan 2017