{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 07 Jan 2017
我知睇得我哋MenClub嘅讀者好多都鍾意車,或者至少對車有啲認識。咁依家我就同你哋玩個遊戲:請你喺一秒內講出以下圖中車輛嘅牌子。準備好未?開始架啦喎!三、二、一,開!


正確答案係咩?作為一個男人,正確答案就係「幅圖邊到有車?」冇錯!如果喺一對如此誘人嘅美腿之前,你第一眼都仲係睇到架車,咁你最應該睇嘅係醫生。話說呢張圖係黎自台灣一個運輸業粉絲團,入面絕大部份人都話見唔到架車,小部份見到架車嘅,亦唔想知道架車係咩牌子,而係想知對腳係屬於邊一位女子。好彩好快就有台灣網民搵到,對腳係屬於台灣模特兒「Abbie Huang」喎。


呢位「黃艾比」乃係一名薄有名氣嘅模特兒,根據一啲網站嘅報導,佢仲係一名設計師黎添!而且佢唔單止有一對白滑修長嘅美腿,轉去正面嘅佢一樣咁正!見到佢呢個身材,你想揸架車定揸其他嘢呀你自己話啦!


Abbie Huang on facebook

Abbie huang 艾比 粉絲團 on facebook


討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017