{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Dec 2016
通常黎講,如果一個女仔樣靚呢,身材就未必好好;而如果佢身材好好,咁佢個樣就可以只係so-so,畢竟上天都係公平嘅——喺大部份時間入面。但久唔久個天又會整出啲人又靚身材又好把聲好聽仲識演戲,破壞哂遊戲平衡度嘅女仔出黎,例如台灣嘅林萱瑜(Kiki)就係一個好例子。


早喺三、四年前,當時就讀中華大學國企系嘅Kiki就有兼職做網拍模特兒,因為佢個樣夠甜美,又有啲似當年嘅陳妍希同李毓芬,所以不停被人Post上台灣各大討論區嘅「表特(Beauty)版」,更加喺IG儲到幾十萬Followers。而佢嘅另一個賣點就係佢對腳,雖然只係得164cm高,但佢對腳比例非常長,而且又白又幼又直,難怪台灣網民都話「對腳都可以玩幾年」啦!


佢畢業之後就出道成為演員,近年就希望歌影視三棲發展。而且因為年紀又大咗幾年,少咗啲Baby Fat又多咗啲女人味,睇落成個人就更加性感!真係睇相我都忍唔住漏咗啲嘢出黎呀。
kininii on Instagram








希望一切都只係傳聞…
girls
AV界又爆醜聞? 心花ゆら被經理人禁錮?
22 May 2017
牛腳定食AA制報警事件,堪稱近年香港神秘都巿傳說,人人跟車太貼,攬炒收場,沒想到原來女主角是因為不想對方請客才釀成衝突,而非之前大家所以為那種老奉被請,呃飲呃食的港女……後來網絡有女生解讀當事人言行,說 ...
girls
王貽興 - AA制與港女邏輯
21 May 2017