{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 19 Dec 2016
要數目前最紅嘅日本寫真女星,相信石川恋都係其中一個;而因為佢又靚身材又好又盛,文青已經介紹過佢無數次、連專訪我哋都做埋,所以我就唔再多口水啦!今次淨係想同大家介紹下佢為日本著名青少年雜誌《週刊Playboy》(簡稱《週Play》)影嘅最新一輯寫真啦!


由於日本啲週刊嘅期數往往都係亂過亂太郎,所以其實石川恋做封面嘅呢本,喺期數上已經係2016年嘅No.52,亦即係2016年最後一期。而連埋呢期,今年石川恋已經上過《週Play》至少六次!佢有幾受歡迎就可見一班啦!


除咗《週Play》,石川恋亦活躍於其他日本週刊,例如早排幫《Friday》影嘅呢輯都相當唔錯!你又鍾唔鍾意?






如果可以攬住佢一齊睇波…你仲可唔可以專心睇波呢?
girls
識波女人最吸引 中國主播「麼麼噠」
21 Oct 2017
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017