{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 19 Dec 2016
要數目前最紅嘅日本寫真女星,相信石川恋都係其中一個;而因為佢又靚身材又好又盛,文青已經介紹過佢無數次、連專訪我哋都做埋,所以我就唔再多口水啦!今次淨係想同大家介紹下佢為日本著名青少年雜誌《週刊Playboy》(簡稱《週Play》)影嘅最新一輯寫真啦!


由於日本啲週刊嘅期數往往都係亂過亂太郎,所以其實石川恋做封面嘅呢本,喺期數上已經係2016年嘅No.52,亦即係2016年最後一期。而連埋呢期,今年石川恋已經上過《週Play》至少六次!佢有幾受歡迎就可見一班啦!


除咗《週Play》,石川恋亦活躍於其他日本週刊,例如早排幫《Friday》影嘅呢輯都相當唔錯!你又鍾唔鍾意?






希望一切都只係傳聞…
girls
AV界又爆醜聞? 心花ゆら被經理人禁錮?
22 May 2017
牛腳定食AA制報警事件,堪稱近年香港神秘都巿傳說,人人跟車太貼,攬炒收場,沒想到原來女主角是因為不想對方請客才釀成衝突,而非之前大家所以為那種老奉被請,呃飲呃食的港女……後來網絡有女生解讀當事人言行,說 ...
girls
王貽興 - AA制與港女邏輯
21 May 2017