{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Jan 2017


Hi咁多位,係呀,又係深夜系列,又係我文青,而且又係上面呢張相。大家有睇上個禮拜嘅「透點,不能算露」,應該都知道文青早排用咗呢張相黎做Morning Girl,結果因為Facebook覺得佢太露骨,所以我個Facebook就被人Ban咗24個鐘。事過境遷我就唔再講張相係咪「太」露骨,反而想講下張相究竟點黎喎。


大家可能都知,片山萌美係日本選美出身,之後就出道做水著女星,雖然個樣就未必個個都覺得靚,但憑住佢過人嘅身高同傲人嘅身材,依然成為一線寫真女星。咁既然係一線,好地地又做咩透哂點咁呢?原來係佢喺1月9日就推出咗新寫真集《Rashin 裸芯》,而呢張透點相就係黎自呢本寫真集。咁叫得做「裸芯」,你話入面有咩睇啦?


除咗上面呢幾張流出圖,最新一期《週Play》都公開咗幾張佢嘅全裸圖。不過話就話係全裸,但因為《週Play》素來都會為網上發佈嘅版本打格仔,所以大家如果想睇無碼版呢,睇黎就要自己去買返本黎睇啦!







但那位幸運兒,卻不是任何一位香港女子,而是整過形的內地嫩模……
girls
王貽興 -我城淪陷
23 Apr 2017
林珈伊唔單止集可愛性感於一身,更加因為工作關係,所以接觸過唔少又硬又粗嘅管狀物…
girls
再粗再硬都舞得掂! 「肥腿台妹」林珈伊
22 Apr 2017