{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 May 2017
韓國靚女多就大家都知(唔係係先天定後天都係靚女嘛),亦因為咁就算係佢哋國內嘅一啲網絡模特兒,其實都非常吸引。好似上年我就介紹過人稱「黑絲女王」嘅孫允珠(Link喺呢到),而今日就係要介紹一位號稱可以威脅到孫允珠「女王」地位嘅林正允!


林正允同孫允珠一樣都係「網店模特兒」,而根據我嘅定義,所謂嘅網店模特兒就係「將一啲冇咩特別甚至有啲醜嘅衫著到好靚令到啲女人以為自己著咗可以一樣咁靚所以畀錢買衫」嘅一個行業。換言之,佢哋嘅身材唔一定要好暴力,但必須要比例好,應大則大、應幼則幼、應長則長。而且大部份人都有一對極靚嘅美腿,當然林正允都唔例外啦!


至於你問我佢能唔能夠威脅到孫尤珠嘅女王地位,我就認為佢兩個對腳都係完美無瑕,但如果計埋其他地方,好似都仲係孫允珠稍勝一籌,你哋又點睇?
joengyun on Instagram

中秋未到都可以賞月嘅!
girls
臀友又黎啦! 收集的漂亮Pat Pat的Instagram
20 Sep 2017
原來再高的學歷,再美的容貌,也會在愛情關卡裡進退失據,公平面對你我她都有的憂慮。
girls
黃天頤-《可以沒有十優,但不可以沒有單身的行動力》
20 Sep 2017