{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 May 2017
好多女人以為無論幾多歲嘅男人曼鍾意都係18、22歲嘅女仔。係,冇錯!我承認我哋對於青春少艾嘅女仔係冇咩抵抗力,但18、22只係起跑線,隨住我哋自己年齡增長,我哋睇得上眼嘅女性年齡層亦會隨之擴大。換言之如果你有返咁上下年紀,你就應該好愛呢位越南女仔。


Trang Phi係一個越南演員,曾經出演過唔少電視劇集,或者因為艷麗外貌嘅關係,佢嘅角色通常都係美貌女郎,而且今年踏入29歲嘅佢成個人都散發住一種濃得化不開嘅輕熟女味道,既有保養得如年輕人一樣嘅肉體,一顰一笑之間又有熟女專有嘅溫暖,簡直就係最佳嘅平衡!


咁佢係咪冇缺點呢?又唔係嘅!雖然佢本身身材都唔錯,但為咗著低胸同比堅尼時更加好睇,所以佢早前就去咗做隆胸手術——冇錯,佢打假波!我知好多人接受唔到,唔緊要,我接受到!我會出埋你嗰份力架啦!

Trang Phi on Facebook

phihuyentrang on Instagram






討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017