{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 15 May 2018
作為一個鍾意兩手揈揈嘅男人,出街揹返個背囊係一件好合理嘅事。但問題係有啲背囊啱返工帶電腦,就唔啱你星期六日去做Gym;啱去行山,可能就唔啱你同朋友行街睇戲食飯。如是者買下一個買下又一個,成間屋就突然好鬼多個背囊。但你有冇諗過要換嘅唔係成個背囊,而係入面嘅間隔?
ITR One就係一個容許用家自行更換內部間隔嘅背包。除咗背包外層有固定儲物位置,仲附送多個模組,包括可以裝電腦嘅Sling Module、裝運動鞋嘅Sport Module、裝小物嘅Pouch Module,以及顧名思義嘅Camera Module同Suit Module。用家可以自行將不同模組裝上背包內的六個磁扣上,組成適合自己嘅間隔,咁就可以一袋走天涯啦。

另外ITR One嘅外層可以防水,設計上亦將重量集中於背部以減低疲勞感,係一個實用性相當高嘅背包。大家有興趣就去Kickstarter支持下啦!

ITR-Studio

ITR Studio on Kickstarter

今年係機動戰士高達,馬沙之反擊動畫嘅30周年紀年,剛喺香港時代廣場展覧完Gundam Dock at Hong Kong III, 同樣亦係以馬反為主題。喺發源地日本當然亦唔會輸蝕啦! 就係東京台場嘅The Gundam Base 哩個高達 ...
hobby
馬反30周年,產品一浪接一浪
22 Sep 2018
【劇宅推薦】《Maniac》精神病治療的狂亂瘋癲異想 香港人生活繁忙緊張,近年精神錯亂情緒出現問題的人愈來愈多。所謂病向淺中醫,如果大家或你身進人有精神的困擾就要盡快求醫。關於精神病患,今日netflix就上架 ...
hobby
【劇宅推薦】《Maniac》精神病治療的狂亂瘋痴異想癲開
21 Sep 2018