{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 08 Aug 2018

《銀魂2 掟は破るためにこそある》(銀魂2 規定就是為了被打破而存在的)真人版電影嘅消息陸續出齊,由演員定妝照、劇照、宣傳海報甚至最重要嘅電影預告片大家都睇晒,最近終於輪到搞笑嘅拍攝花絮大公開。

是次《銀魂2》真人版電影係收納咗「將軍接待篇」同埋「真選組動亂篇」,睇完預告再加埋拍攝花絮之後,真係令人愈黎愈期待電影可以快啲上映呀!

【期待新戲】Papillon (巴比龍) 史上最偉大的逃獄故事回歸銀幕 都市人生活繁忙緊張,其實我們心中或多或少都會有逃獄的響往,夢想自己有一天能逃離現實的地獄,通向桃花源。大家有沒有看過美國著名電視劇PRISON ...
hobby
【期待新戲】Papillon (巴比龍) 史上最偉大的逃獄故事回歸銀幕 ... ... ... ... ...
15 Aug 2018
明夏Wade係咪真係退役呢?!
hobby
【最後的最後】「閃電俠」Wade將續約熱火1年,明夏退役?!
15 Aug 2018