{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 03 Jan 2017
唔知係咪因為《Star Wars》係外國嘢嘅關係,佢出好多週邊都係我哋估佢唔到嘅!例如以下呢隻「千歲鷹多功能工具」就係其中之一啦!


呢隻千歲鷹睇落就係一隻千歲鷹!但其實佢並唔係外表咁簡單!首先佢個殼係用鋅做,所以睇落就已經充滿金屬感,而手板咁大(4吋x3吋)嘅機身入面實際上收埋咗四條六角匙、一個十字批、一個一字批,個機頭仲係一個士巴拿黎!係,隻千歲鷹咁肥,應該好多位都攝唔到入去擰嘅螺絲帽;係,啲六角匙同螺絲批個柄咁短,應該都唔多好用。但,佢係一隻千歲鷹形嘅士巴拿呀!你真係抗拒到咩?

呢隻嘢有官方授權,只限外國「ThinkGeek」網有得賣,盛惠29.99美金,即係大約230HKD左右!




馬甸尼呢個名相信就算係岩岩睇波無耐嘅球迷都應該有聽過,話晒佢都係足球歷史上最偉大嘅後衛之一,喺意甲球隊AC米蘭傳奇中嘅傳奇。
hobby
【如果.....】不打AC米蘭,皇馬將是傳奇後衛馬甸尼的首選
23 May 2017
出隻時光機,再另外賣隻啱放入時光機到嘅杜拉格斯,生意咪就係咁做囉!
hobby
載具先係重點 杜拉格斯時光機
23 May 2017