{ SKIP }
文:MenClub 軾條鉄  
POSTED ON 06 Dec 2017

好多嘢用錢都買唔到,其中包括勇氣同智慧。話說美國加州有位Supreme fans名為 Marcus Walls從來未有紋身,但於早幾日終極地選擇在額頭紋上Supreme Box Logo,並在網上全程直播。對普通人而言,這行徑當然被鬧爆衝動又無腦。但對於紋身愛好者而言,這是愛的體現。

紋身這件事向來好個人,這個Supreme額頭紋身有沒有美感、藝術性,實在沒有標準。只不過好肯定的是,這位Marcus Walls以後無需炒價撲Supreme都可以有個Box Logo響身!
唔知Marcus Walls係真癲定假傻,但從他的fb、ig圖片中可看到他對自己的紋身相當滿意。

聖誕節仲有唔夠十日就到,大家應該都已經收到唔同朋友圈嘅「聖誕交換禮物玩法及條件」,亦即係代表大家要又逼又煩地出街去搵啲唔太貴,但又唔太「行」嘅聖誕禮物返黎。如果你未諗到買咩,我以下就有個好介紹! ...
hobby
聖誕送禮自用必備 「港產映画」金色節日版登場!
16 Dec 2017
今晚唔講女,但講一件同樣可能影響大家下半身幸福嘅事。
tech
「網絡中立」被打破 以後睇Pornhub要收錢?
15 Dec 2017