{ SKIP }
文:MenClub 小白臉  
POSTED ON 10 Aug 2018

高達粉有福啦!聽日811日至92日,大型高達展覽GUNDAM DOCKS AT HONG KONG又嚟香港啦,今次已經係佢地第三次強勢逆襲。第三次就緊係要大搞啦!佢哋將會首次展出全球最大嘅「自機動戰士高達馬沙之反擊」六米RX-93 Nu 高達(地球聯邦運)同MSN-04沙煞比(新自護軍)。除此之外同場仲有高達電玩專區俾高達粉們玩餐飽。心動不如行動,一於聽日就帶定相機去朝聖打卡啦。

RX-93 Nu 高達同MSN-04沙煞比巨大立像足足六米高,老遠都Feel到佢地股氣勢。型到呢!佢地仲要坐立係時代廣場中央,你睇佢哋幾有霸氣。

《高達沙煞比之幻彩詠時代》

時代廣場的露天廣場的大型LED電視將會播放GUNDAM DOCKS AT HONGKONG 111的特別影像。配合屹立在露天廣場6米的MSN-04沙煞比及RX-93 Nu高達,在影像,音樂,燈光的互相呼應,帶來連場震撼的燈光匯演。

地點:時代廣場露天廣場

時間:每天下午6:00一下午10:00(每隔30分鐘播放)

注意:燈光匯演會因應天氣情況或技術問題而可能取消

《激戰現場高達電玩專區》

本次高達展覽設有電玩專區,高達粉可以試玩PlayStation®4最新作(New GUNDAM BREAKER),團體對戰動作遊戲《 GUNDAM VERSUS)的家用主機遊戲區以及能用巨屏手機來享受最新遊戲《機動戰士高達即時戰線》的手機遊戲區。

展覽:時代廣場「GUNDAM DOCKS AT HONG KONG III

日期:2018811 - 201892

地點:香港時代廣場露天廣場

時間:10:00am - 22:00pm

注意:展覽於811日下午17:30pm向公眾開放

【期待新戲】Papillon (巴比龍) 史上最偉大的逃獄故事回歸銀幕 都市人生活繁忙緊張,其實我們心中或多或少都會有逃獄的響往,夢想自己有一天能逃離現實的地獄,通向桃花源。大家有沒有看過美國著名電視劇PRISON ...
hobby
【期待新戲】Papillon (巴比龍) 史上最偉大的逃獄故事回歸銀幕 ... ... ... ... ...
15 Aug 2018
明夏Wade係咪真係退役呢?!
hobby
【最後的最後】「閃電俠」Wade將續約熱火1年,明夏退役?!
15 Aug 2018