文:MenClub 魏文青  
POSTED ON January 13, 2018 11:00 pm
早兩日有新聞話澳洲男多女少問題嚴重,全國女性人口比男性人口多25萬,導致好多澳洲女性都冇拍拖對象!你明唔明呢段新聞代表啲咩?代表係機會啦飛雲!澳洲女性需要你去解救!而如果我遇上個好似Indi Thew咁嘅女仔,就算日日都要同袋鼠打交都抵呀!

Indi Thew係一名來自澳洲悉尼(即係東部呀,其中一個缺男人嘅地方)嘅小女生,目前就讀於澳洲科技大學,同時亦係一位模特兒。擁有一頭金髮嘅Indi身材纖瘦,但著起泳衣嘅時候就依然凹凸有致,對於偏好嬌小女生嘅亞洲男仔黎講應該相當吸引。

不過要注意一點,就係Indi其實係有個啱啱拍咗拖一年多啲嘅男朋友,所以佢唔屬於「等你救」嘅單身女性之一。但唔緊要,我相信澳洲仲有好多同佢一樣咁靚女仔等緊我哋去慰藉!
indithew_ on Instagram
16 Sep 2018
GIRLS
約會APP上最受歡迎的職業
似乎女士們都唔係淨係睇錢架!
15 Sep 2018
GIRLS
平成年代最後的奇蹟 可愛日本妹妹「十味」
其中一味肯定係甜味!