{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang 圖:互聯網
POSTED ON 08 Sep 2017
一直強調無糖、無卡路里卻能維持其口感嘅Coca-Cola Zero®,最近推出全新配方,為咗隆重其事,可口可樂®方面就再度邀請潮牌為新配方創作別注包裝,而今次合作嘅單位就係近年人氣甚高嘅AAPE BY A BATHING APE®(簡稱AAPE)。





是次聯乘AAPE延續Coca-Cola Zero®嘅黑紅配色概念,為其注入特製黑迷彩圖案,更印上搶眼嘅「AAPE NOW」口號。而除咗別注版包裝嘅Coca-Cola Zero®可樂之外,是次聯名更為大家帶嚟一系列別注單品,包括鏡面電子鐘、拉鍊萬用袋、防UV長傘及帆布Tote Bag等等,只要喺全線7-11及OK便利店購買別注版可樂就可以加錢換購。



系列將於11月25日正式開售,定價由港幣$199至$959不等,絕對係《ONE PIECE》忠粉們不能錯過嘅頂級珍品!
style
【黑路飛参上!】:CHOCOOLATE l ONE PIECE首個聯名系列
22 Nov 2017
將fashion注入工裝支線的Carhartt WIP,一直由設計、剪裁方面著手,由保持工服的整體性再放入當代的元素。由是如此,今季Carhartt WIP特地以棒球隊伍底特律老虎「Detroit Tigers」圖案為概念推出人氣大熱的Souvenir ...
style
【軍事工裝流】Carhartt WIP 17"冬之外套/小物悉數登場
22 Nov 2017