{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang 圖:互聯網
POSTED ON 06 Oct 2017
由今年3月份正式面世嘅Nike Air VaporMax波鞋,至今熱潮依然冇半點退減,尤其同COMME des GARÇONS聯名嘅別注款,喺eBay等拍賣平台依舊企硬約港幣4千至6千元不等,令不少恨要嘅人都望之卻步。好消息係,呢對價位企到硬一硬嘅別注Air VaporMax,將會喺美國同英國時間10月6號,再度於Dover Street Market New York以及COMME des GARÇONS Chelsea店重新上架,機會嚟喇飛雲!記得教定鬧鐘上DSMNY個E-SHOP同人搶啦!

山羊絨的優雅、手工絲印板畫技術的傳統工藝、灰及紅的英倫紳士色調,均展現出Fred Perry鮮有斯文的一面。
style
【鞋匠勝川永一謹製!】Fred Perry x H. KATSUKAWA聯名別注
16 Jan 2018
自日本90年代中期興起了名為「American Casual」的服飾(國內及台灣的網站翻譯為:阿美咔嘰),這個派系的服飾不講求時尚fashion,反面是講求每件服飾物件也是life time恆常着用,因此每件製作出來的衫褲皆力求盡善盡 ...
style
【日系美式風情】關西牛牌UES 秋冬Denim服新作
16 Jan 2018