{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang 圖:互聯網
POSTED ON 07 Dec 2017
幾個月前,作為Supreme初代生產商嘅BRENTS Sportwear突然宣布,將超過30件Supreme 90年代經典作品重新發售,呢間喺美國路易斯安娜州(State of Louisiana)享譽盛名嘅製衣工場冇走數,呢批單品終於喺幾日前正式開賣!

正如之前都有介紹過,呢三十幾件單品入面有Hoodie、Cargo Pants、Work Pants同恤衫等等,作品大部份都係1995年或1996年嘅出品,例如1996年嘅格仔Flannel Shirt、Arc Logo Sweater及1997年嘅Cargo Shorts,價位由美金$100至$850不等,但我最想知嘅係有邊個會用千幾蚊去買入面果幾個已經變黃嘅白色恤衫呢?

很多紳士型男士認為戶外leisure風時,boat shoes帆船鞋才是得體的配搭,但在上山下海越來越多元化的今日,帆船鞋根本應付不來,因此水陸兩用的涼鞋,擁有高實用性的同時,配上合適的色系,再加上一定的配襯,戶外涼 ...
style
【Urban Gentleman Manner】Keen護趾涼鞋Newport 15周年紀念色
21 Jun 2018
同時亦令大家更期待LOUIS VUITTON 2019春夏男裝系列,究竟會變成點呢?
style
【Monogram不再?】LOUIS VUITTON曝光Virgil Abloh任內首款行李喼
21 Jun 2018